Wij verkopen BBQ’s die je nergens anders zult vinden. Het is belangrijk voor ons dat elk klant tevreden wordt met onze barbecues. Daarom bezorgen wij DE kwalitatieve, unieke en duurzame BBQ : BARBEKON.

Hoe verkopen wij?

BARBEKON wordt wereldwijd verkocht! Wij leveren de BBQ-toestellen gratis in België. Daarnaast sturen wij de BBQ op naar het buitenland via een vervoersmaatschappij. De transportkosten zijn dan ten laste van de klant. Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren!

Waarom BARBEKON?

 

Gepersonaliseerd

“Verras uw vrienden of zakenpartner een unieke BBQ!”

Wilt u een schitterend geschenk aanbieden? Met BARBEKON is dat mogelijk! U kunt uw BBQ personaliseren met een laserinscriptie van een naam, een persoonlijke tekst of nog een logo aan de voorkant van uw barbecue. Dat kan ook een originele reclame zijn!

Innovatief

Weet u wat onze barbecues uniek maakt? U kunt de grill, kolen- en asbak verplaatsen van de BBQ. De snelstart wordt hiermee bekomen waarna u de temperatuur tot in de perfectie kunt afstellen. Binnen de 10 minuten braadt u worsten zonder stress! Dankzij de traploze regeling kunt u trager braden waardoor alles sappiger blijft. Daarnaast hebt u dan meer tijd voor uw genodigden.

Van hoge kwaliteit

“Handgemaakte barbecue, 100% roestvrijstaal!”

BARBEKON grillroosters kunnen nooit kromtrekken! Ieder inoxbuisje is hol en kan vrij uitzetten in zijn frame.

De BARBEKON is robuust en de gebruikte plaatdiktes en materialen zijn, net zoals zijn prachtig design, niet te vergelijken met andere barbecues. Laat hem gerust het hele jaar buiten staan want alles werd ontwikkeld met het oog op duurzaamheid.

Onze barbecues zijn 100% van roestvrij staal (inox, rvs) op uw maat en handgemaakt!